Borås och Bollebygd

 

Namn: Anna Frisell
Distrikt: Borås och Bollebygd
Telefon: 0733-778512
Mail: annashundservice@rastahunden.se
Hemsida: Under konstruktion

 

Hej!

Jag heter Anna och har nu äntligen kommit ett steg närmare med att få jobba med hundar då jag startat mitt företag Annas Hundservice.

Jag bor i Bollebygd och vi har kor, får, hästar, hönor och våra två hundar. Har hållit med med hundar i ca 20 år, tränat lydnad, spår, sök, jakt och även tävlat en del. Utbildade också en av mina hundar jag haft till Räddningshund.

Nu har vi två hundar i familjen, en labrador hane på fyra år och en golden hane som också är fyra år. Vi tränar kontinuerligt en massa olika kurser, tex vardagslydnad, duktig hund, rallylydnad osv men det absolut mysigaste är när de är med i skogen på en ridtur.

Min tanke är att starta upp hundrastning i Borås och Bollebygd och sen kunna utöka detta till även hunddagis och hundpensionat.

Innehar F-skatt och Ansvarsförsäkring

Mvh Anna