Halmstad centrum, Västra samt Tylösand, Frösakull mm

Namn: Christine Enbacka
Distrikt: Halmstad centrum + västra samt Tylösand, Frösakull, Gullbrandstorp, Steninge, Harplinge och Haverdal
Telefon: 070 777 09 96
Mail: vovvepasprang@rastahunden.se
Hemsida: https://halmstadhundrastning.nu

 

Hej,

Christine heter jag som valt att starta Vovve på Språng i Halmstad med omnejd (centrum, väst och ut mot Haverdal).

Jag har länge velat arbeta med hundar, men rätt möjlighet har inte dykt upp. För många år sedan gick jag en hunddagisutbildning, men kunde inte starta mitt dagis.

Jag har istället fått ”nöja” mig med min egen hund, vilket man kan läsa mer om på min hemsida.

Förra året (2019) fick jag kontakt med Ewa som har Håll Vovve Igång i Halmstad och Oskarström – och insåg att som hundrastare kan jag äntligen få arbeta med det jag vill!

Jag går nu, samtidigt som mitt företag sätter igång, utbildning som hundtränare på distans och jag har även sökt fler utbildningar till hösten. Jag tycker att det är viktigt att kunna så mycket som möjligt om hundar och deras olika beteenden. Och jag vill i framtiden även utbilda mig och arbeta som hundpsykolog.

Under våra promenader ser jag givetvis till att vi ska ha roligt tillsammans, med positiva upplevelser. Jag använder mig av mjuka metoder och mitt fokus är hela tiden på er hund (och lite på omgivningen då såklart).

Vovve på Språng har F-skatt, ansvarsförsäkring och använder sig av nyckelkvittens.

Välkommen!