Karlstad

 

LINN

Namn: Linn Eriksson
Distrikt: Karlstad
Telefon: 0764-277389
Mail: Karlstad@rastahunden.se
Hemsida: www.karlstadshundrastning.nu

 

Jag heter Linn och är en tjej på 26 år från Kungälv utanför Göteborg. Jag är utbildad djurvårdare på Strömma naturbruksgymnasium och diplomerad hundinstruktör på Hundens Hus i Göteborg. Jag har jobbat med många olika saker, bland annat som djurvårdare på djursjukhus, djurpark och på slädhundskennel.

Numera bor jag i Karlstad med min hund Ezter. Hon är en AST tik på 4 år. Vi båda tycker det är roligt att prova olika grenar inom hundsport men har just nu valt att lägga mest tid på olika sorters drag, spår, sök och lydnad.

Drömmen om att starta eget inom hund har funnits länge men idén att erbjuda hundrastning har framförallt vuxit fram efter att jag skaffade egen hund, och upptäckte hur svårt det är att lösa hundrastning när man jobbar olika skift och inte har möjlighet att ha sin hund på hunddagis.

I vinter/vår 2017 tar jag examen som Hundpsykolog på Hundens Hus i Göteborg.  Därefter planerar jag att också kunna erbjuda problemhundsutredningar, vilket har varit en stor dröm sedan gymnasiet.

För tider, priser och mer info om Karlstads hundrastning, mejla mig gärna på mejladressen ovan!

Vänliga hälsningar, Linn