Malmö Syd (Annelund, Sofielund, Södervärn och områden söder om dessa)

Namn: Camilla Strömdahl
Distrikt: Malmö (Sydöstra)
Telefon: 0705-48 32 29
Mail: camilla@rastahunden.se
Hemsida: www.tassarastarn.se

Hej!

Camilla heter jag, är 50 år och bor en bit utanför Malmö tillsammans med sambo, två katter och två hundar.

Jag är född och uppväxt i sydöstra Malmö och det är också där jag ska vara verksam.

Mitt livs passion har alltid varit djuren och då speciellt hundar och katter.  Jag har haft hundar runt mig i hela mitt liv, egna hundar har jag haft de senaste 23 åren. Min nuvarande flock består av en 8 år gammal labrador som jag tränat viltspår och rallylydnad med och en labrador, på drygt 1 år som jag i dagsläget utbildar till specialsökshund.

Mitt företag heter Tassarastar’n och är i huvudsak inriktat på hundrastning. Jag kommer även att jobba med friskvård för hunden, då jag är diplomerad hundmassör, utbildad på Axelsons Animal Massage School.

Viktigt för mig i mitt företag är att du som hundägare ska känna dig nöjd och lugn med att jag tar hand om din hund när du inte kan, så du kan släppa det dåliga samvetet för att tiden inte räcker till.

Mitt företag har självklart F-skatt, Ansvarsförsäkring, Nyckelkvittens mm.