Östersund och Frösön

Malin_Sigren

Namn: Malin Sigrén
Distrikt: Östersund och Frösön
Telefon: 070-491 67 70
Mail: sigren@rastahunden.se
Hemsida: Under konstruktion

http://www.rastahunden.se/wp-content/uploads/2015/05/Transport%C3%B6r.png  Innehar transportörstillstånd

Hej!

Malin Sigrén heter jag som driver Sigréns Hundtjänster och är bosatt i Östersund.

Jag har alltid haft ett brinnande intresse för djur och är uppvuxen med kenneln Amixus som födde upp rasen Border terrier och nu Phalène. Har även haft ett antal olika hundar själv genom åren. Just nu har jag en Border collie tik född 2009 och en Border collie/ Australian shepherd tik född 2013 som jag tävlar aktivt med.

Sigréns Hundtjänster kommer att erbjuda hundrastning i form av månadsabonnemang, enstaka rastningar i mån av tid och även kurser och privatträningar.

Är diplomerad hundinstruktör och rallylydnadsinstruktör genom Hundens Hus.

Jag har tidigare jobbat på hunddagis/ hundpensionat.

Företaget har F-skattsedel och ansvarsförsäkring.

Välkommen att höra av dig till mig om du vill veta mer!