Östersund och Frösön

Malin_Sigren

Namn: Malin Sigrén
Distrikt: Östersund och Frösön
Telefon: 070-491 67 70
Mail: sigren@rastahunden.se
Hemsida: Under konstruktion

http://www.rastahunden.se/wp-content/uploads/2015/05/Transport%C3%B6r.png  Innehar transportörstillstånd

 

Hej!

Malin Sigrén heter jag som driver företaget Sigréns Hundtjänster i Östersund, Jämtland.

Företaget erbjuder hundrastning, kurser och privat coachning.

Jag har haft hund sedan barnsben, uppvuxen med kennel och tränat hund i drygt 15 år. Har lång erfarenhet av hundträning av varierande raser i olika grenar. Jag tränar och tävlar aktivt inom de flesta hundsporter med våra nuvarande hundar Nett, Link och Impa.

Förutom hundar har jag också haft flera andra djur i min ägo, allt ifrån hamster till häst. Gick på Dille Gård Naturbruksgymnasium där jag bl.a. har läst djursjukvård, anatomi och aktivitetsledarskap.

Jag älskar att träna och tävla men framförallt coacha andra ekipage till framgång! Både utbilda nyblivna hundägare, som att finslipa tävlingsekipage.

Att få jobba med hundar är helt fantastiskt! De viktigaste byggstenarna inom hundträning enligt mig är tillit, samarbete och GLÄDJE!

– Tidigare jobbat på hunddagis/hundpensionat.

– Diplomerad Hundinstruktör, Hundens Hus

– Diplomerad Rallylydnadsinstruktör, Hundens Hus

– Diplomerad Balansbollsinstruktör, Svenska fysioterapiskolan

– Auktoriserad rallylydnadsskrivare

– Deltagare i sveriges första landslag i rallylydnad 2019

 

Hälsningar,
Malin & Tolle
070-491 67 70