Upplands Väsby

Jenny Ramström

Namn: Jenny Ramström
Distrikt: Upplands Väsby
Telefon: 070-475 05 34
Mail: anmalan@hunikhundservice.se
Hemsida: www.hunikhundservice.se
Facebook: www.facebook.se/hunikhundservice

Välkommen till Hunik Hundservice!

Mitt namn är Jenny Ramström. Jag är 30 år och har nyligen startat mitt företag Hunik Hundservice.

Jag är hundrastare i Upplands Väsby norr om Stockholm och erbjuder rastning av era hundar när ni behövs på annat håll. Jag håller även kurser och problemhundsutrednngar då jag är diplomerad Hundinstruktör och vidareutbildar mig till Problemhundskonsult och Hundpsykolog, allt via Hundsteg.

Min familj består av mig, min sambo, vår husky blandrastik Foxy 8 år, vår Siberian huskyhane Loke 3 år och våra blandraskatter Oden och Freja 3 år som är syskon.

Jag dragtränar med hanen, mestadels på barmark. Det är så härligt att se honom jobba med det han är skapt för. I övrigt tycker jag det är superkul att klickerträna mina hundar och att spåra med dem då de har ett enormt behov av det.

Hunik Hundservice startades i syfte att hjälpa hundägare på traven med sin hundträning och att ge dem en push i rätt riktning för dem som behöver. Jag vill skapa förutsättningarna för hundägare att lyckas med träningen tillsammans med sin hund. Jag såg också ett behov av ett alternativ till hunddagis och vill därför kunna erbjuda hundrastning och att då kunna göra det som ansluten till Rasta Hunden känns extra bra.

All träning anpassas efter ras, individ och bakgrund – Här är varje hund unik!

För priser och mer information om mitt företag gå till www.hunikhundservice.se. För intressenamälan maila anmalan@hunikhundservice.se  eller ring 070-475 05 34 (vardagar mellan 10-18)