Varberg, Veddige, Derome och Sällstorp med omnejd

Kristina


Namn:
Kristina Segerfelt
Distrikt: Varberg, Veddige, Derome, Sällstorp med omnejd
Telefon: 0765-50 67 70
Mail: kristina.segerfelt@telia.com
Hemsida: www.sallstorpshundrike.se

 

Kristina Segerfelt heter jag och jag driver företaget Sällstorps Hundrike som inriktar sig på rastservice och kursverksamhet.

Jag har rastningar i Varberg, Veddige, Derome och Sällstorp med omnejd.

Jag är född 1987 och bor på en liten gård i Sällstorp (Varbergs kommun) med min man, son, hundar och katter. Jag har två hundar i dagsläget, Natasha som är blandning mellan rottweiler/dobermann och Mysan bordercollie/labrador.

Jag har sedan jag var liten älskat hundar och varit fascinerad av deras natur. Jag har tidigare arbetat på ett hundpensionat och det var där min dröm började väcks till liv att jag en dag själv skulle starta en verksamhet med hundar.

Jag är utbildad hundinstruktör av ”Hundens Hus” i Göteborg och har många års erfarenhet av hundar.

Sällstorps hundrike är en mindre verksamhet med fokus på hundarna och tid för varje hund! Självklart har Sällstorps Hundrike F-skattsedel och ansvarsförsäkring.

Gå gärna in på min hemsida för att få  mer information eller kontakta mig på mail eller telefon.

Hjärtligt Välkomna
Med vänlig hälsning
Kristina Segerfelt/Sällstorps Hundrike