Haninge kommun – Västerhaninge, Tungelsta och Österhaninge

Jenny_Sund1

Namn: Jenny Sund
Distrikt: Haninge kommun – Västerhaninge, Tungelsta och Österhaninge
Telefon: 0760-53 53 48
Mail: info.deliciousdd@gmail.com
Hemsida: www.hundrastning.nu

 Diplom Deltagit i Förstahjälpen-kurs för hund 2013-11-04, Utbildad Hunddagis/hundpensionatsföreståndare 2018-05-05

Hallå där alla hundmänniskor och välkomna till Delicious D&D!

Jenny heter jag som äger företaget, är 36 år och gift.

Hemma finns även Alva den tokiga Shih-tzutiken på 8 år, Baltazar den 2-åriga charmiga Tibetanska Terriern och katten och Selma 4 år.

Efter att ha varit tvungen att låta min bästa vän Dessy, en underbar liten Shih-tzutik få somna in efter 15 år, beslöt jag mig för att livet är för kort, så för drygt 3,5 år sedan startade jag min verksamhet, min dröm.

Med erfarenhet av alla möjliga raser och individer från både hunddagis och hundtrim, samt egna hundar i över 19 år, kommer jag att se till att er hund får vara hemma i sin trygga miljö. Och ändå få komma ut på promenad och aktivering anpassad efter honom/henne som individ.

Erbjuder även kloklipp och pälsvård. Om hunden är traumatiserad av någon tidigare incident vill jag få honom/henne att slappna av först innan jag klipper, så rädslan och beteendet inte eskalerar.

Hör därför av er i god tid, eftersom det kan ta ett par gånger innan hunden är trygg.

Kontakta mig vidare för mer information och priser.

Enklast att nå mig under dagarna är sms eller mail, men det går även att ringa och lämna meddelande så ringer jag upp.

Välkomna!