Halmstad kommun (ej Halmstad centrum + västra el. Tylösand mm.)

Ewa_Larsson2

Namn: Ewa Larsson
Distrikt: Halmstad kommun (ej Halmstad centrum + västra el. Tylösand, Frösakull, Gullbrandstorp, Steninge och Harplinge)
Telefon: 070-296 38 52
Mail: vovve2012@oskarstromshundrastning.nu
Hemsida: www.oskarstromshundrastning.nu

Hej

Hstd Håll Vovve Igång drivs av mig Ewa Larsson. Jag är bosatt i Oskarström ett samhälle utanför Halmstad. Mitt stora intresse för hundar har följt mig genom åren och i augusti 2012 fick jag möjlighet och glädjen att få arbeta med våra fyrbenta vänner i och med att mitt företag är ansluten till Rasta Hunden Sverige AB.

Jag har en svart Kelpie hane som är född 2009 och är Svensk Lydnadschampion och som jag även tränar spår, uppletande och Nose work med, jag har också en Schapendoes hane som är född 2013 och som jag tävlar Lydnad med och målet är att även han ska blir en champion så småningom, åker även på utställning med honom.

Som Hundrastare i Halmstad/Oskarström med omnejd ser jag givetvis till att göra allt för att våra promenader ska vara roliga och trivsamma upplevelser och både hund och hundägare bemöts på ett professionellt och ödmjukt sätt, jag håller god kvalitet och varje hund får all uppmärksamhet. Du är välkommen att läsa mer om mitt arbete på min hemsida!

Mitt företag har självklart F-skatt, Ansvarsförsäkring, Nyckelkvittens m.m.

Välkommen att kontakta mig om du bor inom mitt område.