Bli hundrastare

Vill du jobba som hundrastare?

Blir franchisetagare hos Rasta Hunden!

­­

Att vara franchisetagare hos oss innebär att du är egen företagare och ansluten till oss via franchiseavtal. Franchiseavtalet regleras vårt samarbete. Du har ensamrätt till konceptet i ditt distrikt/stad.

Du måste alltså vara godkänd för F-skatt, vara momsregistrerad och ha en ansvarsförsäkring. Har du inte eget företag i nuläget hjälper vi till med råd och tips hur du gör för att starta upp. Kan du inte bokföring så har vi en samarbetspartner, som kan erbjuda hjälp till rabatterat pris. Läs mer under Rabatter om det.

Vi kräver också utdrag ur belastningsregistret då du som hundrastare kommer att jobba med utgång från kundernas bostäder.

Du måste vara över 18 år och du måste kunna jobba med detta till minst 50% må-fre och dessutom ha bra och nyare hunderfarenhet, alt. hund-/djurutbildning. Självklart ska du tycka om att vara ute i alla väder, gilla kundkontakter och sätta kundens önskemål i förstahand. Vi fäster även stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas och trivas måste du ha en stark vilja att starta och driva eget samt förstå att det kräver mycket arbete. Du ska tro på vår affärsidé. Du måste var villig att jobba hårt för att nå dina mål.

Vänta inte för länge med att söka. Ditt distrikt kan snabbt bli upptaget då vi har många sökande.

Du kommer att vara ansluten till Sveriges största hundrastningsföretag, som redan från starten, 1 mars 2008, är registrerat hos Bolagsverket, är godkänt för F-skatt/momsregistrerat och har ansvarsförsäkring. Vi är medlemmar i Pet Sitters International.

Genom att vara franchisetagare hos Rasta Hunden Sverige AB får du de bästa chanserna att få kunder då vi syns och har synts i samtliga stora hund- och dagstidningar i olika artiklar och genom våra topplaceringar på sökmotorn Google.

Anslutningsavgiften för år 1 är endast 4.800 exkl. moms (6.000 inkl. moms) (Gäller 2024). Inga ytterligare kostnader tillkommer!!

Kostnad för fortsatt anslutning år 2 och framåt 3.600 kr exkl. moms/år (4.500 inkl. moms) (Gäller 2024).

Hos oss får du:

* Listning på vår hemsida
* Egen kontaktsida på hemsidan
* Egen e-mailadress inkl. webbmail
* Avtalsmallar, blanketter och marknadsföringsmaterial dvs startkit för din verksamhet
* Central marknadsföring av Rasta Hunden
* Stort nätverk med andra hundrastare inom företaget
* Tillgång till sluten Facebook-grupp för våra anslutna hundrastare
* Support och hjälp i olika frågor
* Nyhetsbrev

Är du intresserad? Fyll i vårt formulär och skicka in. Eller skicka ett mail till info@rastahunden.se och berätta om dig själv, vad du gjort tidigare, vad du har för hunderfarenhet och/eller hundutbildning. Därefter kommer vi att kontakta dig!