Enskede och Bandhagen

Berith

Namn: Berith Weinstock
Distrikt: Enskede och Bandhagen
Telefon: 073-646 09 19
Mail: berithweinstock67@gmail.com
Diplom   Har deltagit i Förstahjälpen-kurs för hund 2010-10-02

Jag som driver Hundra Hundtjänst heter Berith Weinstock, är 46 år och har haft hundar i hela mitt liv. Djuren i min familj består av Svea och Alice, som båda är blandrashundar, samt tre Cornish Rexkatter. Jag startade dessutom upp ett av Stockholms första hunddagis redan 1995 där jag hade hand om såväl små som stora hundraser.

Jag har stort intresse för hundar och utbildar mig kontinuerligt för att kunna erbjuda mina kunder en omvårdnad med kvalitet och själv få en ökad förståelse för våra fyrbenta vänner.

Hunden har stor betydelse för oss människor och att få igenom hundrastning som RUT-avdrag, något som Rasta Hunden jobbar hårt för, skulle öka möjligheten för fler hundälskare att kunna skaffa hund. Detta skulle även öka statusen för hundar i vårt land.

Jag erbjuder hundrastning mm för er som har hund inom postadresserna Enskede, Bandhagen, Älvsjö och Skarpnäck. Under promenaderna har hundarna och jag kul! Hos mig finns inga slentrianmässiga trottoarpromenader. Jag går så mycket som möjligt på härliga skogspromenader där vi leker, tränar och har kul tillsammans, hundarna och jag!

Är du intresserad av att veta mer eller vill boka in ett gratis informationsmöte går det bra att ringa mig 073-646 09 19.