Bromma (norra) och Spånga

Asa_Floderus

Namn: Åsa Floderus
Distrikt: Bromma (norra) och Spånga
Telefon: 0700-37 71 33
Mail: asafloderus@gmail.com
Hemsida: www.åsashundservice.se

Jag heter Åsa och är 40 år gammal. Jag bor i Abrahamsberg med mn flock som består av en welsh springer spaniel som är 9 år och tre Podenco Portugues pequeno/liso Noya 3år, Bosse Bus 1,5 år och den yngsta i flocken Plira 7 mån, jag är uppvuxen med hundar så när jag flyttade hemifrån blev det en självklarhet att skaffa hund.

Under åren har det blivit mycket kurser i bla Tävlingslydnad, vardagslydnad, agility, rallylydnad, personspår, viltspår. Med mina Golden retrievers tävlade jag i tävlingslydnad vilket jag tycker är så roligt, under åren så har även intresset för avel vuxit fram och 2001 registrerade jag mitt kennel namn och 2005 hade jag min första kull som var av rasen Welsh springer spaniel vilket är jättespännande och roligt att få vara med om. I samband med min första kull gick jag även uppfödarutbildningen som innehåller: Juridik, valpning, parning, beteende, anatomi, genetik, utfodring och valpens beteende.

Jag älskar att vara ute i naturen och att dessutom få jobba med det jag brinner för ”Hundar” det är vardagslyx.

Vill ni veta mer om mig och min verksamhet så är ni välkomna att besöka min hemsida.