Södermalm

Kerstin

 

Namn: Kerstin Fernstedt
Distrikt: Södermalm
Telefon: 08-720 25 77
Mail: kontakt@sodermalmshundtjanst.se
Hemsida: www.sodermalmshundtjanst.se

Diplom   Har deltagit i Första Hjälpen-kurs för hund 2010-10-02

Mitt namn är Kerstin. Jag bor med min familj på Södra Stationsområdet i Stockholm. Familjen består förutom mig av min sambo Benny och våra två vuxna söner. Vi har en sheltiehane som heter Enzo. Jag har alltid haft ett stort djurintresse men det är hundarna som jag har ägnat mig mest åt.

Enzo är min sjätte hund och är min andra sheltie. Tidigare hade vi belgiska vallhundar. Den ena av dem hette Iso och var en superkelig groenendael, den andra vi hade dessförinnan var en mycket trevlig tervueren som hette Tin-Tin. Jag är uppväxt med schäfer. Den första hunden jag fostrade själv var en grå schäfertik från Hundskolan i Sollefteå. Vi var fodervärdar till henne i ett och ett halvt år. Hon blev en mycket duktig röthund och tillbringade resten av sitt liv hos en familj i Kumlatrakten där hon var med husse ute på fältet och arbetade tills dess hon gick i pension.

Jag har tränat lydnad, spår, sök och lite skydd med mina hundar. Har även tävlat i lydnad och spår samt ställt ut en del på utställning. Jag har utbildat mig som mentaltestfigurant och deltagit vid flera föreläsningar av erkänt duktiga hundmänniskor. Då jag alltid har velat syssla med djur på heltid har jag nu tagit steget att starta ett eget hundrastningsföretag på Södermalm. Jag finns här för att kunna hjälpa dig och din hund så att ni får en underbar tid då ni är tillsammans. Hunden är välrastad och nöjd och du behöver inte stressa för att hämta eller lämna den på dagis.

Hoppas vi ses…

 

Läs gärna mer om mig, priser etc på min hemsida.